جمعه, 03 آذر 1396

تاريخچه

گروه مطالعات خانواده دانشکده الهيات دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در سال 1378 در دانشكده الهيات تأسيس و اقدام به جذب هیأت علمی نمود. اين گروه كار خود را در رشته مطالعات خانواده آغاز كرد و تاکنون بیش از 486 فارغ التحصیل داشته است که بعضی از آنان با ادامه تحصیل اینک با درجه دکتری به عنوان عضو هیأت علمی در این دانشگاه و در دانشگاههاى مختلف كشور به كار آموزش و تحقيق مشغول مى باشند.

در حال حاضر گروه مطالعات خانواده با توجه به امکانات موجود گرایش مطالعات خانواده را در مقاطع کارشناسی ارائه می کند.

مدیران گروه از بدو تاسيس تا كنون

مرتبه علمی

دوران تصدی

دکتر فاطمه صدر نبوی

بورسیه

6 سال

دكتر احمد فولاديان

استاديار

5 سال

اهداف آموزشی گروه

اهداف آموزشی گروه مطالعات خانواده را مي توان در دو بخش بصورت زير بيان کرد:

(الف) تحصيلات تکميلی.

در مقطع کارشناسی ارشد: در حال حاضر به تصویب رسیده است و امیدواریم از سال تحصیلی 90 مبادرت به پذیرش دانشجو با گرایش مطالعات زنان ( خانواده ) نماییم و هدف تربيت افرادی است که جهت مشاوره و رسیدگی به مسائل خانواده را بصورت تخصصی فرا گرفته و مهارت لازم در تجزيه و تحليل مسائل زنان و خانواده را کسب نمايند.

(ب) کارشناسی : هدف تربيت کارشناسان در امر خانواده با آشنایی به علوم اجتماعی ، جامعه شناسی ، علوم روانشناسی ، علوم تربیتی ، فقه و مبانی حقوقی و مددکاری است که توانايی لازم برای مشاوره و رسیدگی به مسائل خانواده را در سطح کارشناسی کسب نمايند.

گرایش های تحصيلی موجود در گروه

نام گرایش

مقاطع تحصیلی موجود

کارشناسی

مطالعات زنان ( زن در خانواده )

ارشد در شرف تاسیس

دانشجويان مشغول به تحصيل در نیمسال دوم 89-88

كارشناسي

200

تعداد فارغ التحصيلان

كارشناسي

486

تعداد پذیرفته شدگان در تحصیلات تکمیلی

کارشناسی ارشد

اعضاء گروه

گروه مطالعات خانواده دارای 4 عضو هيأت علمى می باشد و تعداد 14 نفرمربى بصورت حق التدريس با گروه همكارى دارند. گروه مطالعات خانواد ه از خدمات آموزشى 1 نفر كارشناس آموزشى نيز بهره مند مى باشد. ضمناً تعداد 1 کارشناس نیز به به گروه کمک می نمایند.

تعداد اعضای هيأت علمی گروه

نوع همکاری

استاد

دانشیار