دوشنبه, 29 آبان 1396

تاريخچه

گروه علوم قرآن و حديث دانشکده الهيات دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در سال 1388 در دانشكده الهيات تأسيس و اقدام به جذب هیأت علمی نمود. اين گروه از نيمسال اول 89 - 88 اقدام به پذيرش دانشجو نموده است.

در حال حاضر گروه علوم قرآن و حديث با توجه به امکانات موجود گرایش علوم قرآن و حديث را در مقطع کارشناسی ارائه می کند.

مدیر گروه از بدو تاسيس تا كنون

مرتبه علمی

دوران تصدی

سيد حسين كنعاني

استاديار

از ابتدا تا كنون

اهداف آموزشی گروه

اهداف آموزشی گروه علوم قرآن و حديث را ميتوان بصورت زير بيان کرد:

در مقطع کارشناسی : هدف تربيت و تامين نيروي انساني متعهد و آگاه به فرهنگ و معارف اسلامي و که توانايی لازم برای رفع احتياجات كشور در زمينه هاي مختلف مانند تحقيقات و تعليمات در سطوح عالي و همچنين پس از پايان اين دوره آمادگي كافي جهت ادامه تحصيل در دوره هاي كارشناسي ارشد و دكتري را کسب نمايند.

گرایش های تحصيلی موجود در گروه

نام گرایش

مقاطع تحصیلی موجود

علوم قرآن و حديث

كارشناسي

اعضاء گروه

گروه علوم قرآن و حديث دارای 2 عضو هيأت علمى می باشد و تعداد 2 نفرمربى بصورت حق التدريس با گروه همكارى دارند.

تعداد اعضای هيأت علمی گروه

نوع همکاری

استاد

دانشیار